Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home/buffers/public_html/rail/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php on line 1442
Buffers Rail Industry

Som representant för världsledande tillverkare av utrustning och reservdelar till järnvägsindustrin, har Buffers Rail Industry haft framgångar i mer än ett halvt sekel. Sedan starten 1954 har vi bidragit till att öka driftsäkerhet, effektivitet och tillförlitlighet för våra kunder.

Buffers Rail Industry kan se tillbaka på ett nära samarbete med olika aktörer inom järnvägen och industrin i Norden. Vi är stolta över att ha utvecklat vår kompetens i mer än 50 år till att i dag omfatta allt från försäljning och rådgivning till verkstadstjänster och ingenjörstjänster.

Fler och fler har blivit medvetna om vår kompetens, flexibilitet och kundservice. Det har resulterat i att Buffers Rail Industry i dag representerar ett omfattande nätverk av välkända tillverkare, som erbjuder det ultimata i innovation och framåtblickande produktutveckling.

Buffers Rail Industry har sedan starten 1954 legat i framkant som leverantör till den nordiska järnvägen och industrin. Vi har genom åren samlat på oss lång erfarenhet från branschen och investerat i både kunskap och utrustning för att kunna möta gamla som nya krav gällande teknik och marknader. Vi vågar därför påstå att vår verkstad i Vallentuna är Europas modernaste och mest välutrustade verkstad för renovering av bland annat buffertar och draginrättningar. Verktyg och utrustning är av högsta klass och vår personal besitter lång erfarenhet och stor kunskap. Det tillsammans gör att vi vågar säga att vi är den mest ansedda och kostnadseffektiva partnern i Europa av service, reparation och givetvis nyleveranser till järnvägsbranschen och industrin. Alltid med ständig utveckling och förbättring i åtanke.

Norska O.J. Dahl har sedan 1917 varit en av de främsta leverantörerna av produkter och tjänster till järnvägen i regionen. Genom förvärv och samarbete, kommer vi att stärka vår närvaro och skapa nya möjligheter på den nordiska marknaden.

Både O.J. Dahl och Buffers Rail Industry är två väletablerade aktörer på den nordiska marknaden, som båda har arbetat mot framgång under många år. Därför är vi stolta över att vi utökat vårt samarbete för att ytterligare stärka vår position i framtiden.

Förutom ett imponerande nätverk av leverantörer, har vi ett kunnigt och engagerat team som arbetar över nationsgränserna. Genom att föra våra starka organisationer tillsammans, ska vi vara det främsta valet av partner till det växande antalet kunder i de nordiska länderna.

ojd.no

Buffers Rail Industry AB har befäst sin position som en prioriterad partner till många av världens ledande leverantörer till järnvägsindustrin.

Vårt omfattande utbud av utrustning och reservdelar till järnvägsbranschen och industrin ger kunderna en komplett lösning med enastående kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet.

Här finner du partners som litar på att vi levererar den kompetens och kundservice som Svenska marknaden både förväntar sig och kräver.

Vår Vision

Vara den mest värdeskapande partnern i Norden för tjänster och lösningar till järnvägen och industriella applikationer.

Vår Mission

Alltid tillhandahålla exceptionella tjänster och lösningar till våra kunder och partners.

Våre verdier

Postadress

Fabriksvägen 9
SE - 186 32 Vallentuna
Sverige

Besöksadress

Fabriksvägen 9
SE - 186 32 Vallentuna
Sverige

Kontakta oss

Tele: 08-514 308 80
Epost: info@buffers.se

Back to top